Verzenden & retouren

Algemene voorwaarden
Perfume Care verkoopt alleen 100% echte producten. Wij verkopen geen kopieën of nepjes.
Alle afbeeldingen zijn uitsluitend voor illustratiedoeleinden en mogen niet de exacte fles worden ontvangen. Controleer alstublieft de volledige productdetails voor verpakking en omschrijving.
Alle voorraad en prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid.
De prijzen in euro en dollar zijn gebaseerd op een gemiddelde dagelijkse wisselkoers. Wanneer uw bestelling is verwerkt, kan het totaalbedrag dat daadwerkelijk is aangerekend, afhankelijk zijn van de wisselkoers op dat moment.
Controleer alstublieft uw bestelling details zorgvuldig voordat u uw bestelling indient, aangezien wijzigingen niet kunnen worden aangebracht bij uw bestelling zodra het is geplaatst en Perfume Care geen schadevergoeding zal verlenen in welke vorm dan ook.
Voorraad die als beschadigd, un-boxed of zonder deksel wordt geadverteerd, zijn 100% echt, ze zijn nooit gebruikt of op display. Lees de nauwkeurige omschrijvingsbeschrijvingen zorgvuldig door voordat u bestelt.
Slechts één promotiecode of cadeauboncode, ongeacht de oorsprong ervan, kan tegen elke bestelling worden ingewisseld.
Promoties zijn niet van toepassing op de verkoop van een site.
Let op: speciale aanbiedingen zijn alleen geldig als het object tegen de biedprijs wordt gekocht. Parfumszorg biedt geen restitutie voor voorwerpen die tegen een hogere prijs zijn gekocht wanneer het op het moment van aankoop niet op speciale aanbieding is.
Alle klachten worden binnen 7 werkdagen erkend, maar we proberen alle klachten onmiddellijk waar mogelijk te erkennen. De klant wordt op de hoogte gesteld van alle vorderingen.
Terug